zondag 22 januari 2012

mijn collectie: the body shop

ik dacht altijd dat ik alleen 1 lipbutter had van the body shop. dat was niet waar ik heb ook altijd een geurtje en een shampoo gehad. laatst met de sale heb ik toch maar even ingeslagen. ik kom er eigenlijk bijna nooit, er zit hier geen winkel in de buurt. en als ik er al kom koop ik er maar 1 dingetje, of niks, want ja, als ik echt naar de stad ga om te shoppen heb ik geen zin om alleen met douchegels of body butters van een vrij hoge prijs thuis te komen.
dit is inmiddels mijn collectie, oke ik ben WEER zo'n sukkel om mijn shampoo te vergeten, maar die komt nog wel op een losse foto, denk hem er hier maar even bij.

mijn douchegels, zulke grote flessen voor 5 euro is natuurlijk een koopje! van de pink grapefruit had ik altijd een kleintje van 60 ml, die is al lang op maar ik vond hem heerlijk, dus wist ik zeker dat ik deze wilde!
ook hier had ik van de pink grapefruit een mini van 50 ml gehad, heerlijk, overigens heb ik ook een mini van de aardbei body butter gehad, en de mango. van de kokos heb ik een grote pot gehad. ik vind ze allemaal heel erg lekker! alleen de geur van de candied ginger valt me een beetje tegen, hij ruikt naar goedkope cola lollies ofzo? niet vies hoor, maar dat is voor mij duidelijk de minste.

ook hier, van de scrub had ik een kleintje van 50 ml. dat was de fijnste scrub die ik gehad heb! white musk heb ik ook een klein flesje van en een lipbutter in passie vrucht. ik had ook om het setje van de pink grapefruit een toilettasje zitten, die heb ik nog wel maar ik had geen zin om die uit de kast te halen.

en mijn shampoo. ik vind hem erg lekker ruiken en hij is verder ook erg fijn. ik doe er al heel lang mee.
ik heb dus geen make up van the body shop. zoals ik al zei ik kom er gewoon heel weinig, en ja dan spreken die heerlijk ruikende body butters en douchegels mij gewoon veel meer aan!

1 opmerking:

  1. Nice! Ik heb in totaal wel al veel getest van TBS maar momenteel heb ik nog 1 lipbalm, een bodybutter, wimperkruller, 1 oogschaduw en wat kwasten

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen