maandag 9 april 2012

elke dag producten: sport

ik sport iedere week 2 keer. ik ga dan niet al mijn flesjes meeslepen die ik normaal thuis altijd gebruik, dus heb ik hier in mijn sporttas een aantal producten zitten die ik dan altijd gebruik.
elvive anti haarbreuk shampoo en conditioner gebruik ik altijd na het sporten. prima shampoo en conditioner als je het mij vraagt.

nivea free time douchegel. ruikt lekker, schuimt goed, prima douchegel!

ook hier in mijn sporttas de nivea extra strong mousse, het is gewoon mijn favoriete mousse.

de l oreal gelspray heb ik ooit een keer uit een kortingsschap gehaald. ik gebruik deze meestal om min pony vast te zetten. na de tijd was ik mijn haar toch weer dus dat het dan wat harder is maakt niet uit.

een deodorant van nivea. ik vind hem lekker ruiken en hij werkt prima.

de vichy normaderm creme. tsja, voor mij hydrateert hij niet goed genoeg om elke dag te gebruiken. voor na het sporten gebruik ik hem nu, zodat hij op gaat. een halfvol flesje weggooien vind ik ook zo zonde.

een mini flesje moroccanoil oil treatment, omdat ik hem test wil ik dan helemaal geen ander serum of olie gebruiken. 

een klein flesje body lotion. deze gebruik ik alleen als ik echt hele droge plekken op mijn huid heb.

heb jij ook andere flessen in je sporttas zitten? of sleep je iedere keer andere flessen mee? ik vergeet dan altijd de helft. haha!

1 opmerking:

  1. Ik heb één keer in de week Zumba, daarna douche ik meteen thuis :P

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen