vrijdag 20 april 2012

essence gel eyeliner

een hele lange tijd geleden heb ik de zwarte gel eyeliner van catrice gereviewd. ik wilde ook al een hele tijd een bruine gel eyeliner. ik twijfelde nog maar heb bewust voor essence gekopen, zodat ik echt een totaal nieuwe review kon maken.
het potje is simpel, niet mooi, ook niet lelijk. gewoon simpel, saai, maar wel praktisch.
er zit 3 ml in en het kost 2,99. erg goedkoop dus. je moet nog wel een losse kwast erbij kopen, maar die hoeven helemaal niet duur te zijn. dit is de kleur london baby.
het eerste wat me opviel was toch wel dat er shimmer inzat. dat was niet precies wat ik zocht, maar ach misschien vind ik hem toch wel mooi.
de eerste keer dacht ik, is dit echt bruin? tsja het is geen diepzwart, maar echt bruin? mwa ik weet het niet zo goed.
toch zie je wel duidelijk het verschil als je zwart ernaast zet.
de eyeliner blijft wel verdomd goed zitten! dat is een groot pluspunt. verder brengt hij prima aan en is wel oke te verwijderen.
ik ben er erg tevreden over al ben ik niet kapot van de kleur. ik had liever een matte bruine gel eyeliner. hou je wel van zulke glanzende eyeliners dan is het zeker een aanrader!

1 opmerking:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen