zondag 20 mei 2012

burt's bees honey and shea body butter

burt's bees is een merk wat ik pas echt ontdekt heb. het sprak mij nooit echt aan. de reden hiervoor is eigenlijk heel erg stom. ik had vroeger een lipbalsem, purol bee. die vond ik zo ontzettend ranzig. en tsja die lipbalsem deed me nogal aan dit merk denken, haha!
ik dacht gelijk, ooo lekker honing! ik vind de geur van honing altijd wel lekker om me zo voor het slapen gaan mee in te smeren. deze pot bevat 185 gram en kost rond de 10 euro volgens mij. niet goedkoop maar ook niet een gevalletje dit is niet te betalen.
hier heb ik de ingredienten voor jullie. zoals je ook kan zien is de body butter 99% natuurlijk.
er zat een laagje aluminium overheen als bescherming, die kreeg ik er echt verschrikkelijk moeilijk af! de body butter heeft de structuur van een dikke creme. smeert makkelijk uit trekt iets minder snel in dan een body lotion, maar het duurt geen eeuwen.
er is maar 1 nadeel.. de geur. ik dacht oo lekker honing, maar hij ruikt echt niet lekker. ik word er zelfs als ik het lang ruik wat misselijk van. jammer, de body butter werkt namelijk supergoed! ik ga hem wel opmaken, maar dan allen voor mijn benen. dan kan ik er een broek overheen trekken, iets wat lekker ruikt op mijn armen, en dan heb ik er geen last van.


1 opmerking:

  1. Ik wist niet dat ze ook bodybutters hadden! Jammer dat de geur vervelend is.

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen