woensdag 9 mei 2012

dior bronzers vergelijkingen

de dior bronzers van de zomer collectie, ik heb ze inmiddels allemaal laten zien, maar niet naast elkaar. op verzoek na een emailtje laat ik ze naast elkaar zien en swatch ik ze ook naast de bronzers van vorig jaar.
alle bronzers naast elkaar. ik ben van licht naar donker gegaan.
hier heb ik ze geswatched, met de namen erbij. ze gaan ook echt van licht naar donker. aurora is erg mooi voor een lichte huid, zowel als blush en als bronzer om over meerdere stukken van je gezicht te doen. ook sunlight kan wel voor een wat lichtere huid. zenith en sunset gebruik ik op mijn lichte huidje ook wel, maar enkel als blush.
en de swatches! autora lijkt heel iets anders, de kleuren in de poeder zelf zijn exact hetzelfde maar omdat de kleuren qua grootte iets anders verdeeld zijn krijg je een net iets andere kleur. maar dit kan ook komen omdat ik dit met mijn vingers heb aangebracht. als ik ze op mijn gezicht draag merk ik niet echt een verschil. voor sunset geld eigenlijk precies hetzelfde. een voordeel is bij de bronzer van vorig jaar dat je van alle kleurtjes evenveel op je kwast krijgt, maar een voordeel aan de bronzer van dit jaar is dat je juist een beetje kan kiezen van welke kleur je meer wilt gebruiken! beide hebben zo dus voor en nadelen. de kleuren in de poeder zelf zijn gewoon hetzelfde, alleen de verdeling is iets anders. persoonlijk geef ik wel mijn voorkeur aan het printje van die van vorig jaar. die vind ik toch leuker!

4 opmerkingen:

 1. Jeeej! Dit wilde ik weten! Dank je wel voor de swatches :)
  Ik vind de swatch van de Aurora van dit jaar eigenlijk mooier geloof ik :) Hij is wat lichter en meer roze, al is inderdaad dat printje van vorig jaar veel mooier ;)
  En Sunlight is dus gewoon wat donkerder dan Aurora, zoals Sunset weer donkerder is dan Zenith (maar in hetzelfde kleurschema vallen) Je kunt nu heel duidelijk zien dat de bronzers op elkaar zijn afgestemd (zomer/ winter)
  Mooie verzameling zo bij elkaar *drool*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie swatches naast elkaar! Zo kun je goed het verschil zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jezuuuus heb je al die bronzers! :-o

  BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen