donderdag 3 mei 2012

winactie mei 2012

ik vind het altijd leuk om iemand blij te maken. dat heb ik altijd al gevonden. niet in de zin van de clown uithangen, oke soms wel, maar ook gewoon iets doen of iets geven voor/aan iemand anders. vandaar dat ik af en toe een winactie organiseer! altijd leuk om iets te kunne winnen toch? dit keer gaat het om een *tromgeroffel* DIORSKIN SHIMMER POWDER 001 ROSE DIAMOND.
op de foto trouwens mijn eigen rose diamond, de winnaar krijgt natuurlijk een nieuwe! helaas is deze prachtige poeder uit de schappen aan het verdwijnen! ik heb hem al een tijdje, en hij gaat echt niet snel op! hij ziet er bijna nog als nieuw uit. het is echt 1 van de mooiste highlighters die er is, vind ik. wil je meer zien/lezen over deze prachtige highlighter, lees dan mijn review even door hier te klikken.
goed, wat moet je doen om dit te kunnen winnen?

laat een reactie achter hier met de tekst dat je meedoet (of je er verder nog niets bijzet is aan jou)
vul ook je emailadres in het speciale balkje hiervoor, dus niet in de comment zelf.
stuur met datzelfde email adres een email naar kimmiejjjjj@gmail.com met het onderwerp winactie mei 2012 zet erin dat je meedoet en waarom jij zou moeten/willen winnen!
je kan meedoen tot en met donderdag 17 mei tot 12 uur s nachts.
de winnaar krijgt zondag 20 mei bericht terug. als ik de winnaar mail en ik krijg niet binnen 2 dagen een reactie met adres etc terug, kies ik een nieuwe winnaar! winactie is geldig voor nederland en belgie, vermeldt dit wel bij je adres aub!!

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN

15 opmerkingen:

 1. Woaaah wat een toffe winactie! Ik doe zeker mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enorm gave winactie! Ik doe absoluut mee, ga meteen een mailtje sturen.
  Ik zie hier alleen geen aparte balk voor mijn e-mail staan, maar via mijn Google-profiel is dat ook wel duidelijk, denk ik :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haii Kim,

  Wat een super vette winactie! Ik doe zeker mee!
  Net eventjes een google account aangemaakt want dat had ik nog niet haha.
  Ik ga je meteen een mailtje sturen :D

  Liefs,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe mee! Echt superleuke actie zeg! Zal je zo even mailen :) Ik kan alleen geen email invullen omdat je moet inloggen via iets, ik doe dat via livejournal maar ik geloof niet dat je dan mijn email krijgt! Maar ik mail je toch sowieso!

  xx Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke winactie, Kim!
  Ik heb je ook een mailtje gestuurd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke winactie! Ik doe heel graag mee natuurlijk, het is een prachtproduct maar hier nergens meer te krijgen.
  Ik heb je ook een mail gestuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. voor de mensen die moeite hebben met het email adres, dit mag gewoon onder een google account zijn, maakt niks uit zolang ik maar geen anonieme reacties etc erop krijg. ik moet gewoon even kunnen zien dat er zowel hier als op de mail dezelfde persoon gereageerd heeft! :) als er vragen zijn hoor ik het natuurlijk graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, mooie winactie zeg! Ik doe zeker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb deze al dus wens de rest veel succes! :d xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een toffe winactie! Ik zou ook graag willen meedoen :)
  Groetjes Marloes G.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw super! Ik wil heel graag mee doen! Ik zie ook geen balkje, maar ik doe ook gewoon mee via Blogger en mijn google account (is hetzelfde email adres)

  Veel liefs,
  Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik doe heel graag mee Kim!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wou bijna niet mee doen omdat ik nooit kon reageren. En omdat het wel moest maar heb nog eens gekeken en het is gelukt (hoop ik).
  Maar wauw wat een super prijs! Heb hem een tijdje geleden gezien in een parfumerie en wauw wat was die mooi! En helaas daar niet meer verkrijgbaar :(

  En nu ik toch kan reageren vraag ik het maar hier. Je liet een hele tijd geleden zien hoe je je wimpers verfde maar ik vraag mij al die tijd al af, welk merk wimperverf gebruik je.

  BeantwoordenVerwijderen