zaterdag 7 juli 2012

opgemaakt juni 2012

ik heb in juni weer een redelijk aantal producten opgemaakt! heel fijn, zo kan ik weer wat meer overzicht krijgen in mijn kast!
dit is zo ongeveer alles bij elkaar
een parfum, groovy life van esprit heb ik opgemaakt. ik vind hem wel lekker maar opnieuw kopen zou ik denk ik niet doen.
een scrub van rituals, de sakura scrub. scrubt heel goed, ruikt geweldig en laat een lekker verzorgend laagje achter. hier komt zeker een grote pot van.
vogue highlight douchegel ruikt heel licht en fris, heerlijk bij een hele warme dag. ik zou hem nog wel eens kunnen kopen als ik door mijn voorraadje heen ben
lady speed stick powder fresh. tsja, de werking is geweldig maar de geur vind ik iets minder, echt alsof je baby poeder gebruikt. ik heb nu een andere geur en die bevalt veel beter!
een body butter van de hema. erg lekker, maar de geur vind ik wat kruidig voor nu, in de winter zou ik hem wel eens opnieuw kopen.
nivea free time douchegel ruikt heerlijk, en werkt prima. zou ik zeker opnieuw kopen.
de dove douchegel heb ik al eerder opgemaakt, dusja, opnieuw kopen heb ik al eens gedaan.
en nog een douchegel, ja 4 stuks in 1 maand, monoi de tahiti van yves rocher, echt een super zomers geurtje!
ik heb aan gezichtsverzorging niet zo heel veel opgemaakt.
eerst een dior dagcreme van de hydra life lijn. in het begin vond ik hem niet zo bijzonder, maar toen die bijna leeg was vond ik hem toch wel erg goed! ik weet nog niet of ik hem opnieuw zou kopen, ik ga gewoon even aankijken of ik hem ga missen.
een maskertje van de action en 2 maskers van montagne jeunesse, prima maskers, maar geen van allen heeft zo veel indruk op me gemaakt dat ik er echt nog heel veel van weet eigenlijk.
nivea 2 phasen oogmake up remover werkt ontzettend goed, en ik gebruik hem al sinds januari! ik doe met een goede reiniger altijd vrij lang. die van l'oreal gaat ook altijd erg lang mee maar kruidvat eigen merk is weer heel snel op!
inecto gezichtsdoekjes, erg handig voor na een avondje stappen en nadat je swatches gemaakt hebt!
guhl kleurbehoud masker en conditioner. het masker was wel fijn maar niet extreem bijzonder, de conditioner vond ik niet zo fijn.
mijn echte favoriete shampoo en conditioner ever zijn toch echt de nivea straight&easy, gelukkig kreeg ik een week voor ik dit setje opmaakte 2 nieuwe setjes van mijn moeder, anders had ik ook wel zuiniger gedaan!
moroccanoil treatment heb ik ook opgemaakt, fijn spul maar wel wat duur.
een dove voedende creme tegen pluis. ik zou hem niet opnieuw kopen.
en een mini droogshampoo van batiste. ik vind hem wel fijn, maar wil nog altijd een droogshampoo voor bruin haar.

4 opmerkingen:

  1. super leuk
    en ook erg lekker
    zullen we elkaar volgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super dat je zoveel op hebt gemaakt! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh heerlijk om dingen op te maken, ruimt zo lekker op! Leuk om te zien, en fijn dat je ook nog even overal je mening over geeft. Ik ga maar eens naar de bodybutter van de Hema kijken, ik ben nogal van dat kruidige :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ja ik probeer zo veel mogelijk spullen op te maken, gaat best goed! :)

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen