dinsdag 14 augustus 2012

max factor masterpiece max

in mijn vorige favorieten artikel verscheen deze mascara al, dat zegt eigenlijk wel iets, toch wil ik even mijn mening delen.
deze mascara bevat 7,2 ml en kost 15,99. ik koop ze eigenlijk altijd in een actie, vorige week bijvoorbeeld was er 1+1 gratis op max factor mascara's.
de verpakking is simpel zwart maar wel met mooie gouden details. een mooie verpakking die er luxe uitziet, ook door het lettertype, niet te kinderlijk en te versierd maar simpel en klassiek.
de mascara belooft tot 400% meer volume ten opzichte van onopgemaakte ogen.
het is zo'n flexibel borsteltje, toch stiekem wel mijn favoriet. het werkt zo lekker snel, separeert mijn wimpers goed en geeft goed mascara af aan mijn wimpers.
mijn wimpers zijn echt heel zielig zonder mascara, nouja ik heb ze gewoon al een tijdje niet meer geverfd, ik vergeet het steeds, dan lijkt het voor mezelf heel zielig.
maar dit vind ik toch wel heel wat anders! ja, ik ben er heel erg blij mee. ik heb hem nu ik dit schrijf trouwens net in mijn opgemaakt bakje gegooid, hij word droog en dik. mweh jammer. ik heb er denk ik anderhalve a 2 maand mee gedaan. toch is het echt een van mijn favoriete mascara's al jaren.
4 opmerkingen:

 1. God, dit is echt een geweldige mascara! Hij verlengt je wimpers mooi, goede volume erin en echt zwart als de nacht. Mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, dat is een flink verschil inderdaad! Ziet er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. agree, deze is heel goed! En mooie lange wimpers heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja, ik heb vrij lange wimpers dat scheelt heel veel! begin langzaam tevreden te raken met mijn eigen wimpers, dat was vroeger wel anders

  BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen