woensdag 8 augustus 2012

persoonlijke update

sommigen weten het wel, het begin van dit jaar heb ik een paar doelen voor mezelf opgesteld, onder andere 10 kilo afvallen. ik heb dit dus al een flinke poos geleden dik gehaald, zelfs een flinke nieuwe garderobe aan moeten schaffen, nouja moet, maar om nou in een broek als een aardappelzak te blijven rondlopen is ook niet echt een florisant gezicht. van collega's hoor ik ook al een tijdje dat mijn gezicht ook behoorlijk veranderd is, al zag ik dit zelf eigenlijk nooit, tot ik 2 foto's naast elkaar zag.
dit is een vrij oude foto. ik denk een half jaartje geleden ofzo, toen ik net de eerste paar kilo kwijt was. inmiddels heb ik natuurlijk ook mijn haar helemaal donker, geen highlights meer etc, maar ook een wat smaller gezicht
natuurlijk komt dit omdat ik inmiddels 19 kilo kwijt ben. ja, ik ga sowieso die 20 volmaken, dat moet toch zeker wel lukken. het liefste nog iets verder om echt een 'gezond' gewicht te krijgen, maar op zich, ik ben ergens ook wel heel tevreden. ook heb ik mijn riem een tijd geleden 10 cm kleiner gekocht, inmiddels draag ik ook deze op het strakstr gaatje, dus misschien wordt dat binnenkort weer een nieuwe riem kopen.....

kleine update: mijn oude riem, haha

10 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt heel knap van je Kim en je ziet ook heel goed dat je bent afgevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van je, ik zie ook al een heel verschil op de foto's idd! Vind het donker haar ook veel mooier bij je x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bedankt! :) mijn eigen haarkleur is dit ongeveer inmiddels, de verf zit alleen nog onder mijn schouders zeg maar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet echt het verschil in de foto's :-) Echt super goed gedaan! Hou het nog even vol ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wow meid, wat een geweldig resultaat!! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen ik worstel al 3 jaar lang en nog geen enkele kilo vloog eraf.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het belangrijkste is het doorzettingsvermogen. verder gezond eten en water/groene thee drinken in plaats van frisdrank en sapjes! regelmatig sporten deed ik zelf al dus dat is voor mij niet anders geworden eigenlijk. maar vooral, het keerpunt tegenkomen dat je er echt voor gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nice Work!
  (beetje) Off topic: mijn blog is verhuisd van hoofdpagina naar subdomein. Alles is mee verhuisd, er veranderd daarom niets, alleen de www in blog.
  http://blog.justadropofwater.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat gaaf zeg! :D Keep up the good work girl, it's amazng. Je ziet het verschil duidelijk, leuk om het met je riem te zien. Incredible feeling huh?! ^^ Echt, keep up the good work babe!

  BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen