zaterdag 8 september 2012

chi helmet head hairspray

toen ik onderhand al 2 en een half jaar geleden mijn chi tang kocht, kocht ik er een set van pink ribbon met een iron guard en een helmet hair erbij.
door de pink ribbon set heb ik dus een leuk roze flesje! normaal is deze rood hoor. ik heb ook een kleinere variant. ondanks dat ik het flesje dus al zo lang heb, is hij nog altijd niet leeg. een fullsize van 250 ml kost rond de 17 euro.
het is een hele fijne mist! je ziet het amper! dit verdeelt echt heel mooi over je haar. de benaming klopt wel, je haar word er vrij hard van, of je echt een helm aan haar draagt. ik gebruik dit dan ook niet voor dagelijks gebruik, maar af en toe bij een avondje stappen als mijn haar de heel avond mooi moet blijven zitten. het is echt een hele sterke spray!

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me een fijn product die je ook lang kan gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oké, dat klinkt echt top! Ik heb altijd moeite ermee dat mijn haar gaat pieken of pluizen, krullen eruit, zonde! Goede review, thanks a lot!

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen