zaterdag 1 september 2012

macadamia natural oil deep repair masque

een goed haarmasker op zijn tijd kan echt wonderen verrichten. ik las over dit masker goede dingen en ik dacht, ach ik ga het gewoon proberen!
de pot ziet er wel leuk uit. veel versiering, opvallend groen met neutraal bruin. prima. een pot bevat 250 ml en kost ongeveer 20 a 24 euro. een vrij prijzig masker dus!
de ingredienten zijn heel lastig op de pot gezet, dus erg moeilijk te fotograferen! ik heb wel een poging gedaan, haha..
de substantie is dik, maar smeert heerlijk en makkelijk uit in je haar, even 7  minuten in laten trekken en uitspoelen! het ruikt niet zo heel erg lekker, tenminste het is mijn geur niet, ik denk dat anderen het wel lekker vinden. je haar word er wel echt ongelooflijk zacht van! het masker werkt dus prima!

2 opmerkingen:

  1. Mijn vriendin die kapster is zegt altijd dat dat laten intrekken onzin is en ik merk ook idd geen verschil dus doe het nooit meer. Je hebt me wel benieuwd gemaakt naar deze, zie hem ook af en toe staan in een winkel in de buurt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er fijn uit, waar kan je het kopen?

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen