donderdag 26 mei 2011

Mac prrr lipglass

Mac lipglass zijn gewone lipglosses in enorm veel kleuren. Ze worden verkocht in een zwart kartonnen doosjeHet oogt in ieder geval luxe. De lipglass kost ongeveer 17,50 voor 4,8 gram. Het is niet goedkoop, maar je doet erg lang met een lipglass van mac.
Erg lang was de lipglass in prrr mijn favoriete lipgloss. de kleur was geweldig, de substantie is erg dik en plakkerig, maar hierdoor blijft hij enorm lang zitten. Hij ruikt subtiel naar vanille. wel lekker. het is ook een aardig goed gepigmenteerde lipgloss. veel glosses zijn erg waterachtig van kleur.

Het is wel een beetje een frosty kleurtje, bij mijn witte huidje staat dit wel mooi, maar als je erg gebruind bent kan het wel erg fout staan! maar dan is er natuurlijk wel een andere kleur lipglass die je geweldig zal staan! Zeker even een kijkje nemen als je van lipgloss houdt, en in de buurt van een mac verkooppunt bent!
mac wordt alleen bij maccounters verkocht en mac stores. soms op internet maar pas op dat het geen namaak is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen