maandag 24 oktober 2011

bobbi brown creamy concealer

concealer is zo'n product dat ik zelf vrij weinig gebruik. ik heb niet zulke erge donkere kringen, en de huid rond mijn ogen is gewoon erg droog, omdat ik nog geen geweldige oogcreme heb gevonden. nu heb ik een redelijke oogcreme, hij verzorgd goed, maar mijn ogen jeuken ervan. maargoed nu kan ik dus wel concealer gebruiken als het nodig is.
het is een rond potje, hij kwam in een enorm kartonnen doosje, toen ik het openmaakte kwam dit lullige potje eruit. er zat ook een puffje bij, die heb ik ergens in de kast gegooid.
ik heb het product op internet besteld voor $19,99, in nederland is hij in de winkel behoorlijk aan de prijs, helaas. vooral omdat het echt maar een mini potje is, met een kleine inhoud namelijk 1,7  gram!!! andere concealers van mij bevatten al snel 7 tot 10 gram!

de verpakking is wel superschattig. een mini spiegeltje in het dekseltje.

en onderin zit poeder om de concealer af te poederen. ook dit is een heel zielig beetje, namelijk 0,8 gram!

de kleur porcelain is voor mij prima. ik ben alleen niet echt de juiste persoon om dit te laten zien, aangezien ik nauwelijks donkere kringen heb. onder mijn ene oog draag ik hem namelijk wel en onder mijn andere niet. toch denkt deze concealer best wel goed.
om even alles op een rijtje te zetten. de concealer heeft een redelijk goede dekking, het product smeer prima uit. de verpakking is heel erg schattig, er zit een poeder bij om je concealer af te poederen, het product heeft ook een spiegeltje. kwalitatief een goed product in een prima verpakking, alleen het is een belachelijk hoge prijs voor zo'n klein potje met zo weinig inhoud! bobbi brown kan je online bestellen of bij sommige filialen van de beijenkorf kopen.

1 opmerking:

  1. Ik heb de nieuwe verpakking liggen maar nog niet geprobeerd :) Ik heb soms best wel blauwige kringen dus ik ga er blij mee zijn van wat ik heb kunnen testen in de counter x

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen