zondag 23 oktober 2011

shoplog oktober

ik heb gisteren (22-10) een paar kleine beauty aankoopjes gedaan. niet veel, maar wel echt prachtige spulletjes.
2 dior addict shine lipsticks. ik wilde deze al zoo lang proberen. en de kleur diorkiss spookte altijd al door mijn hoofd, dus die heb ik gekocht(links), en de kleur basic heb ik genomen. erg mooi bij een heftige ooglook, en omdat hij niet  heel dekkend is is hij toch niet echt nude. en als laatste heb ik heb eindelijk gekocht, de amber diamond.
ik ben hier echt ontzettend blij mee! ik wilde ook echt supergraag de chanel perfection lumiere foundation kopen, maar dat vond ik in 1 keer wel een beetje duur worden. ik heb een afspraak met mezelf gemaakt, waar ik me ook echt aan ga houden, dan mag ik hem kopen!

verder kreeg ik dit er nog bij omdat ik boven een bepaald bedrag zat aan dior producten. een mini mascara diorshow blackout en een mini lipstick! die lipstick vind ik vooral superschattig! ik kreeg ook 2 parfumsamples maar die vond ik allebei niet zo lekker, heb ze in mijn vaas met samples gegooit, dus vergeten te fotograferen.

2 opmerkingen:

  1. Leuke aankoopjes! Ik heb ook ooit een mini tasje er bij gehad maar bij mij zat er helaas een bruine lipliner en lipgloss in lol :d

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha dan heb ik dus geluk gehad met wat erin zat!

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen