vrijdag 28 oktober 2011

catrice the berlin collection eye and cheek palette

deze collectie ligt op dit moment in de winkel. er zijn 4 verschillende collecties van een stad te koop. berlin, london, new york en sydney. de palettes kosten 6,99 per stuk. je krijg 6 oogschaduws van 1,5 gram, 2 blushes van 2,5 gram, een kwastje en een mini oogpotloodje. dat is geen geld natuurlijk! maar dan blijft het alsnog de vraag, is het ook een beetje goed van kwaliteit?
vandaag laat ik jullie het berlin palette zien.
ze hebben een leuke verpakking! een beetje zoals de too faced palettes! alleen dan is de afbeelding natuurlijk anders. ook gaan ze op dezelfde manier open.

ook aan de binnenkant zit de print! leuk! je zou bij de verpakking niet verwachten dat het zo goedkoop is!

op de foto is het niet goed te zien, maar onder ieder kleurtje staat een naam, wederom net als bij too faced, het leuke is, dat het bekende dingen/plaatsen/gebouwen uit de stad berlijn zijn!

de swatches! best goed gepigmenteerd toch? ik ben alleen het oogpotloodje vergeten, maar die heb ik bij het sydney palette wel geswatched, daar zien jullie hem wel.
voor de prijs valt mij het echt niet tegen! catrice is te koop bij kruidvat of trekpleister. let op! dit is een limited edition, dus op is op!

1 opmerking:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen