zondag 30 oktober 2011

catrice the sydney collection eye and cheek palette

deze collectie ligt op dit moment in de winkel. er zijn 4 verschillende collecties van een stad te koop. berlin, london, new york en sydney. de palettes kosten 6,99 per stuk. je krijg 6 oogschaduws van 1,5 gram, 2 blushes van 2,5 gram, een kwastje en een mini oogpotloodje. dat is geen geld natuurlijk! maar dan blijft het alsnog de vraag, is het ook een beetje goed van kwaliteit?
en vandaag het sydney palette:
een mooi doosje, lekker too faced look a like, maargoed.

ziet er erg goed uit toch? ik kan er in ieder geval niks negatiefs over zeggen.

ook hier weer namen van beroemde dingen uit sydney! leuk bedacht.

de kleuren zijn redelijk goed gepigmenteerd. niet zo geweldig als too faced, maar he, dit is wel ff ruim 4 keer zo goedkoop! hier heb ik dus ook het potloodje geswatched, niet heel geweldig, maar als je op reis bent is hij prima.
het is een goed palette voor 6,99. als je die van too faced niet kan betalen, of het gewoon simpelweg te duur vindt, dan is dit wel een alternatief. het is wel een limited edition, dus wees er snel bij, op is op! catrice is te koop bij kruidvat en trekpleister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen