zaterdag 22 oktober 2011

nivea dry comfort

jullie is het misschien al opgevallen, voor basic producten, grijp ik al snel naar nivea. zo ook met deodorant. vandaag laat ik jullie deze deodorant van nivea zien, de dry comfort.
het is een spuit flacon. niet zo'n spray met gas, maar echt zoals een parfumspray. je hebt er overigens ook wel zo'n gewone spray van, maar ook een roller, stick en een tube met een soort creme. ik heb ze bijna allemaal wel eens gehad, maar deze blijft het fijnste. hij kost 3,59 in nederland ongeveer, ik haal hem altijd in de aanbieding, of in duitsland, dat scheelt ook enorm. er zit 75 ml in, maar je gebruikt absoluut minder dan bij een normale spray.

de geur is typisch nivea, mild, creme achtig, niet overheersend maar wel lekker fris en schoon! voor mij werkt deze deodorant erg goed, ik heb minder last van zweetplekken, als ik heel veel beweeg heb ik het alsnog wel een beetje hoor, maar lang niet zo snel meer, en ik ruik echt niet naar zweet. het enige nadeel dat ik me kan bedenken is, dat de flacon van glas is, maar ach, een deo laat ik zelf niet zo heel snel vallen.
nivea is te koop bij iedere drogist of supermarkt.

2 opmerkingen:

  1. Oh Kim wat super dat je weer blogt! Ik heb een mailabbo op je genomen en je blog getweet :D

    Jij bent echt de enige waarmee ik zou willen ruilen qua stash.. amazing!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ahh dat vind ik echt suuperlief! van zulke reacties word ik echt blij :)

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen