donderdag 24 november 2011

mac 6 smoke and mirrors eyeshadows

ik vertelde al eerder, bij mijn project pan porn, dat ik in deze oogschaduws een of meerdere pans wil raken. ook zag je hem voorbij komen bij mijn favorieten. toch heb ik er nooit echt wat over geschreven, en toen dacht ik, waarom niet? dus bij deze laat ik hem toch even zien!
mooi issie he? oke, dit is niet het doosje waar ik de pan van wil raken, dan ben ik over een jaar nog bezig waarschijnlijk. omdat deze limited edition was, is dit mijn back up.

in zo'n kartonnen doosje komt het palette. een beetje anders dan we gewend zijn, maar hij is natuurlijk ook limited edition geweest! in 2009 als ik mij niet vergis.

en zo ziet het palette er zelf uit. nou ja, palette? hij is ontzettend klein! ongeveer zo groot als je handpalm. dat is natuurlijk wel weer erg handig meenemen!
zo mooi schoon is  het palette wat ik bijna dagelijk gebruik niet meer, haha!
de oogschaduws zijn in totaal samen 5,3 gram. de prijs weet ik eigenlijk niet meer, ik denk rond de 40 euro? hij is in ieder geval toch alleen nog via internet te krijgen, dus dan zal de prijs wel hoger liggen voor een limited edition product.

wat een ontzettend verschil! helaas vallen de diepe deuken in de oogschaduw die ik veel gebruikt heb weg door de flits! de enige kleur die ik namelijk niet zo vaak pak is de zwarte! je kan hier echt ontzettend mooie naturelle looks mee maken voor overdag, maar ook prachtige zware looks of smokey eyes voor s avonds!

de pigmentatie is ontzettend goed! ik ben erg blij dat ik dit palette heb! het is erg jammer dat dit een limited edition was, want ik vind dit echt ontzettend bruikbare kleuren, die heel veel meiden ook veel dragen! je kan er alle kanten mee op, zowel heel rustig voor overdag, iets zichtbaarder, smokey eyes voor een feestje, alles is mogelijk met dit palette! helaas alleen nog online te krijgen. pas wel op met nep producten als je online mac koopt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen