zondag 6 november 2011

maybelline colorsensational the shine

de normale colorsensational lipsticks vallen bij mij zeker in de smaak, de lipgloss van deze collectie ook. nu ga ik jullie mijn 2 lipsticks van the shine laten zien!
de verpakking is al glanzen en opvallend genoeg! ik vind de verpakking leuk, mooi strak, vierkant, en een opvallende dop. niks mis mee! op de onderkant zit een stickertje met de kleur en daarin de naam met een nummer.

ik heb de kleuren 445 mango diamonds en 130 peach juice. ik wilde mango diamonds gelijk al hebben toen ik ze voor het eerst zag. door een stapelkortings actie wilde ik er nog 1 bij, en toen sprak peach juice mij het meeste aan. ik kan niet vinden hoeveel gram deze lipsticks bevatten, maar het zal tussen de 3 en 5 gram zijn denk ik, dat is vaak standaard zo. de prijs ligt rond de 11 euro volgens mij, ik weet het niet zeker, ik heb dus korting gehad.

dit zijn ze. beide prachtige kleuren, en ze glanzen zeker! ze maken mijn lippen ook niet droog, voelen lekker zacht aan en ze ruiken een beetje zoetig. ze blijven wel goed zitten, een beetje drinken overleven ze wel, maar echt een uitgebreide maaltijd niet.
ik vind dit echt aanraders! maybelline wordt verkocht bij de drogist.

2 opmerkingen:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen