woensdag 30 november 2011

mijn verjaardag

ik had al laten weten dat ik het niet echt zou vieren in verband met het overlijden van mijn opa. toch heb ik geprobeerd er een mooie dag van te maken. ik wil ook iedereen bedanken voor de lieve felicitaties die ik gekregen heb!
als eerste, de taart! ok, de aardbeien liggen er niet meer zo mooi bij, ze vielen eraf. en met erop terugleggen kwamen ze natuurlijk onder de slagroom te zitten!
natuurlijk wil ik op mijn verjaardag een leuke make up loop maken. het was erg simpel, maar dat vind ik juist wel mooi!


als ik niks vergeet heb ik op: een dior primer, make up forever hd foundation, mac prep and prime poeder, dior blush in rosebud, dior pop diamond, urban decay primer potion in eden, calvin klein wenkbrauwpotlood, too faced oogschaduw uit het naked eye pallete, maybelline line definer en mijn estee lauder mascara tester. o ja, en mijn dior lipstick in de kleur basic. overdag ging ik naar arnhem om wat te winkelen. ik heb niet veel bijzonders gekocht. kleding voor de begrafenis morgen. ik ben ook even wezen kijken bij de mac counter die eind van de week open gaat in de beijenkorf. het ziet er al fantastisch uit!
daarna ben ik bij de ikea in duiven geweest. voor bij ons in de woonkamer kochten we een klok en een schilderijtje. verder heb ik er 2 pakken met la verdeel bakjes gekocht voor in mijn malm en mijn robin kast. nu zal ik binnenkort eens laten zien hoe mijn kasten eruit zien van binnen!
verder hebben we een tijd terug op de hond van mijn oom en tante gepast. we kregen toen een dinerbon. die hebben we ook maar opgemaakt, heerlijk!
verder heb ik echt ontzettend leuke cadeautjes gehad! als eerste van mijn ouders

een mand met allemaal douche/bad spullen en cremes! en daar hadden ze geld in gedaan! superleuk!
van mijn broertje kreeg ik echt ontzettend leuke cadeaus! dat was eigenlijk wel een verrassing. normaal laat hij mijn moeder wat kopen, maar dit jaar heeft hij zelf dingen uitgezocht, en ik ben echt onder de indruk!
een pakketje van so..? sensual. body lotion, een geurtje en een lipbalsem!
een pakketje van nivea! ook superleuk!

en als laatste een adventkalender! wauw superleuk! er zit geen chocola in maar er zitten beauty spulletjes in! geweldig! ik heb de eerste 3 dagen al opengemaakt, en dit zat erin.

leuk toch? iedere dag een nieuw cadeautje! hij komt uit duitsland. 2 jaar geleden heb ik er 1 met mijn moeder samen gekocht. in nederland verkopen ze dit niet volgens mij. als ik hem leeg heb zal ik alles eens laten zien!

als laatste het cadeautje van mezelf, ik heb voor mezelf voor mijn verjaardag een naked palette besteld. en hij kwam ook echt stom toevallig op mijn verjaardag binnen!
ondanks alle omstandigheden heb ik wel een leuke dag gehad.

1 opmerking:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen