vrijdag 23 december 2011

nars danmari

ik heb hem gewoon echt in mijn bezit!! het danmari palette! wauw!
hij komt in deze doos. ziet er al uit als een cadeautje, toch?

de achterkant.

en dan, de doos is open!

daar gaan we dan! wauw! het is echt een plaatje !

en de blushes! wauw! wauw! wauw! de eerste, hungry heart is een highlighter. mooi met gouden glans. daarnaast orgasm, zo ongeveer de populairste blush van nars (ik heb ook een fullsize hiervan), daarnaast desire, ik wilde al erg lang mac tippy, maar omdat die limited edition was is die nu flink aan de prijs en alleen op ebay nog te krijgen. deze lijkt er behoorlijk op, dus tippy hoef ik niet meer te zoeken.
de volgende rij. casino is een bronzer, wel wat donker maar ik denk dat het wel te doen is, daarnaast superorgasm. zo ongeveer hetzelfde als orgasm alleen zitten hier ook nog glitters bij in. overdag te veel van het goede, maar voor een avondje stappen is hij erg mooi. als laatste sin. een beetje een paarse kleur. ik vind hem zelf erg mooi.

swatches! de glinstertjes vallen weg op de foto, helaas. maar toch, wauw, wat een kleuren supermooi! de blushes zijn 3,5 gram per stuk!

1 opmerking:

  1. Waaw daarmee heb je echt wel alles bij de hand! zal een duur grapje zijn :d

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen