dinsdag 31 januari 2012

healthy life

ik postte begin dit jaar dat ik 10 kilo af ga vallen. ik doe het gewoon punt uit. ik ben de 2e week van januari begonnen met iedere week een zak fruit halen op de markt, en alles in mijn eentje in een week op vreten. ik hou dit nu al 3 weken vol en het resultaat mag er ook wel zijn. het begin is er. ik ben nu 2,5 kilo kwijt. toch vind ik het moeilijk om iedere keer weer fruit te schillen, yoghurt erbij, etc het is zooo veel makkelijker om een verpakking open te trekken en het gelijk naar binnen te kunnen werken. toch blijf ik zo veel mogelijk met fruit en mesjes in de weer gaan. we hebben gewoon chips, chocola en andere ongezonde dingen in huis, maar ik pak het alleen soms op zaterdagavond.
hier mijn favoriete gezonde ontbijtjes:
de smoothie! dit is mijn zelfgemaakte frambozen smoothie! als je moeite hebt met ontbijten is dit zeker een aanrader want je kan dit gewoon wegdrinken! heel gezond, lekker, en het vult wel goed

een appel met ongezoute noten! heel lekker, je raakt echt heel vol. ik eet het zelf alleen als ik niet zo heel vroeg op moet, want om 5 uur s morgens krijg ik het dus echt niet weg.

1 of 2 crackers met een plak kipfilet met komkommer en tomaat! kan natuurlijk ook gewoon op brood.
dit zijn mijn favoriete ontbijtjes. soms eet ik ook wel gewoon kwark of yoghurt met wat fruit erin trouwens, maar deze dingen zijn mijn favoriet.

1 opmerking:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen