woensdag 18 januari 2012

lush dream cream

ik hou van lush. niet alles, maar wel heeel veel! dream cream was 1 van de eerste producten die ik gekocht heb.
hij zit natuurlijk in de welbekende lush pot! een pot bevat 240 gram en kost 18,95. duur voor een body lotion? tsja een beetje wel, maar het is natuurlijk wel handgemaakt en helemaal natuurlijk.

de ingredienten zijn super!

de inhoud van de pot, mijne is bijna leeg!

het is echt een lekkere creme. vet, maar niet botervet, smeert goed uit en trekt wel in, maar niet supersnel. is deze creme echt veel beter dan andere body lotion? of kan je net zo goed een grote fles bij de kruidvat kopen?
nou ik vind deze echt 10 keer beter voeden. er zit al geen minerale olie in, als ik s morgens wakker wordt voelt het of ik mijn huid net ingesmeerd heb, een kwartiertje geleden, zo lekker zacht en soepel! ja, mijn pot is helaas bijna op. als ik wat meer door mijn voorraad met body lotions heen ben ga ik hem absoluut opnieuw aanschaffen want stieken ben ik er echt weer helemaal gek op geworden! er zit 1 nadeel aan, de geur! hij ruikt niet lekker. in het begin vond ik hem stinken, nu niet meer, ik ben eraan gewend. maar lekker zal het nooit ruiken. je doet ook ontzettend lang met zo'n pot! ik wil het liefste al een nieuwe pot hebben voor mijne leeg is, maar lush zit voor mij veel te ver weg.

1 opmerking:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen