maandag 23 januari 2012

stash opruimen

zelf doe ik het erg vaak, mijn stash opruimen. mooie goede producten die er nog heel mooi uitzien verkopen, oude troep weggooien, dingen die er een beetje tussenin hangen weggeven, ja, ik doe het echt heel vaak! ik heb over deze dingen heel erg getwijfeld, ze zien er gewoonweg zo mooi uit! toch heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en heb ik ze verkocht.
al deze blushes heb ik toch uiteindelijk maar eruit gehaald. ze zijn prachtig, ja! maar koele roze blushes staan mij toch niet zo mooi vind ik zelf, en paars staat me verschrikkelijk. de allereerste is meer een highlighter, en ik ben zo gek op die van dior, dat ik deze niet meer pak, en ik heb ook zo veel bronzers dat deze eigenlijk een beetje ligt te verstoffen. jammer, maar zo heb ik wel weer ruimte om nieuwe dingen te kopen, haha! helaas heb ik geen foto van wat ik aan lipglossjes heb weggegooit. het waren er zeker wel 15!
ik verkoop dit niet via mijn blog, dus mail me er alsjeblieft niet over. ik heb ook liever geen zielige mailtjes dat mensen graag spullen willen hebben omdat ze niets kunnen betalen. soms is het wel waar maar ook veel mensen liegen hierover. ik heb hier mijn mening over en die is niet positief. als je echt niks hebt kun je zelf ook werken in plaats van zulke mails sturen. ik verwijder deze dan ook altijd direct.

2 opmerkingen:

  1. hoe kan je ze wel overnemen van jou dan? Want je wilt niet gemailed worden zoals ik begrijp?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nee, ik had ze al op een forum gepost, en niet hier, en dan krijg ik ineens emails, terwijl mijn mail niet eens op dat forum staat. dan voel ik me toch wel een beetje gestalkt.

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen