maandag 13 februari 2012

nyc high definition volume mascara

nyc verkopen ze nog niet zo lang bij mij in het dorp. ik zag het rek, nog gloedje nieuw helemaal gevuld en ik dacht, ik neem een paar dingetjes mee voor die paar euro. zo ook deze mascara. de high definition volume mascara.
de verpakking is prima. niks op aan te merken, oranje. ik vind het wel jammer dat er geen blister omheen zit, of dat ze de mascara's niet even dichtplakken. er zit 8 ml in en hij kost 4 of 5 euro. lekker goedkoop!

het borsteltje is heel vreemd, de eerste keer moest ik er wel 4 keer naar kijken. overal is die hetzelfde, alleen 1 rij kammetjes is langer dan de rest! op de foto aan de onderkant.

zonder mascara. beetje rare foto

1 laagje mascara

en 2 laagjes. ik sta er wel van te kijken. wat een lengte! al ligt dit ook wel een beetje aan je eigen wimpers natuurlijk, de mijne zijn niet kort. in ieder geval deze mascara is een blijvertje als die niet te snel uitdroogt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen