maandag 23 april 2012

burt's bees nourishing lip balm with mango butter

ik heb sinds ik niet meer naar school ga toch behoorlijk last van droge lippen. dit komt natuurlijk ook wel omdat ik op school altijd non stop lipbalsem smeerde, en nu eigenlijk heel weinig nog. dus ik ben nog altijd op zoek naar DE lipbalsem die mijn lippen ook echt goed voedt, zonder minerale olie. ik kocht er 2 van burt's bees, 1 met honing, en 1 met mango. vandaag laat ik de mango variant zien.
de verpakking is simpel. niet mooi, niet lelijk. gewoon heel simpel. ik vind deze verpakkingen toch minder fijn van die van een labello bijvoorbeeld, omdat het randje waar je aan draaien moet zo klein is. verder vind ik hem prima. er zit 4,25 gram in en hij kostte volgens mij rond de 4 euro. ik weet de prijs niet meer zeker.
de stick is gewoon wit. wat hard maar hij smeert prima. gewoon een transparante balsem die niet wit uitslaat of een waas achterlaat. hij ruikt sterk naar mango. eerst vond ik de geur wat tegenvallen, ik moest er echt even aan wennen. inmiddels vind ik hem wel erg lekker.
de ingredienten voor de mensen die dat interessant vinden. geen minerale olie.
de verzorging is echt erg goed! ik smeer nu altijd voor het slapen gaan, s morgens als ik de deur uit ga, en soms overdag nog een keer en mijn lippen zien er al een heel stuk beter uitdan voorheen. ik heb nog zeker wel af en toe last van velletjes, maar niet heel storend meer, alleen met sommige lipsticks zie je dit nog wel aardig goed. maarja, dan dragen we die dagen maar een andere lipstick of gloss!


2 opmerkingen:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen