dinsdag 24 april 2012

guhl kleurbehoud shampoo en conditioner

deze shampoo en conditioner heb ik al heel erg lang in huis. ooit in een actie gekocht bij de kruidvat voor iets meer dan 3 euro per stuk. nadat mijn geliefde morrocanoil shampoo en conditioner op waren besloot ik deze 2 eerst op te maken voor ik nieuwen aan ging breken.
de flessen zijn vrij basic, maar ze hebben een leuk kleurtje!
als eerste de shampoo, op de foto staat het gebruik en de ingredienten.
een fles bevat 200 ml en kost volgens mij rond de 6 euro normaal gesproken.

de shampoo is zeer geconcentreerd, je hebt erg weinig nodig. de geur is echt hemels! verder maakt hij mijn haar prima schoon. niks bijzonders, gewoon een basic shampoo die lekker ruikt en zuinig in gebruik is.

de conditioner:
ook hier het gebruik en de ingredienten
ook deze fles bevat 200 ml en kost rond de 6 euro. het verschil is wel dat ik deze niet echt zuiniger in gebruik vind dan andere conditioners van de drogist. wat ik ook niet zo fijn vind is dat er minerale olie inzit. dat moet er namelijk altijd weer een beetje uitslijten.
de substantie is erg dik en roze. hij ruikt wel heerlijk! hij maakt mijn haar wel zacht maar ook heel erg zwaar en snel vet door de minerale olie. jammer.
de shampoo zou ik misschien wel opnieuw kopen, de conditioner niet.


3 opmerkingen:

  1. Aha was altijd al benieuwd naar dit merk, zie het ook altijd in kortingsbakken liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk review! Jammer dat de conditioner niet echt fijn is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb een andere in mijn secret paas swap box gekregen, ga hem binnenkort uitproberen als mijn conditioner van de glossybox op is

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen