woensdag 25 april 2012

diorskin nude tan healthy glow enhancing powder 001 aurora

iedere zomer komt dior met een mooie limited edition make up lijn. ook dit jaar. ik heb een groot zwak voor dingen als bronzers, blushes en highlighters, zeker als ze in een prachtige verpakking zitten, met een geweldig printje in de poeder zelf. nouja, je kent dat wel natuurlijk! een hoog hebben hebben hebben gehalte dus. zo gedacht, zo gekocht. nouja. ik wilde alles hebben hebben hebben..
het doosje. typish dior. mooi. luxe gevoel!!
in het doosje zitten 2 fluwelen hoesjes. 1 voor om de poeder, deze is anders dan normaal! normaal is het open aan de bovenkant, nu zit er een flap omheen zoals bij een toilettasje. om de mini kabuki zit ook een hoesje. het ultieme luxe gevoel, haha.
dit is de kabuki, hier heb ik ook de poeder mee geswatched. hij is erg zacht stevig genoeg om ermee te werken en gewoon ideaal voor onderweg of op vakantie. thuis pak ik liever mijn gewone kwasten, maargoed, hij is mooi klein om mee te nemen en daarvoor werkt hij super.
en het doosje van de poeder zelf. mooi mooi mooi mooi!! hij doet me wel erg denken aan de najaarscollectie van dior van 2011. de poeder bevat 10 gram en kost 52,50 zonder korting. maar eigenlijk krijg je altijd wel korting.
de kleur 001 aurora zat vorig jaar ook in de zomer collectie. is het dezelfde?
het doosje van vorig jaar, en het doosje van dit jaar. ze bevatten allebei 10 gram alleen was die van vorig jaar ongeveer 45 euro. wel wat goedkoper!
er zitten dezelfde kleuren in. alleen is het dit jaar iets anders verdeelt qua hoeveelheden van welke kleur.
ik vind dit zo'n mooie poeder! de kleuren, geweldig, maar ook gewoon het hele patroontje etc. wauw! die van vorig jaar heb ik ook echt al helemaal uitgeleefd. hij is plat en heeft zelfs al een beetje een deuk.
dit is de poeder met de kabuki aangebracht. mooi subtiel voor op een lichte huid! ik hou echt van deze poeder. hij mag dan erg duur zijn. hij is het in mijn ogen wel waard, hij gaat erg lang mee!


2 opmerkingen:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen