donderdag 12 april 2012

moroccanoil shampoo en conditioner

ik liet het een tijdje geleden al zien, de shampoo en conditioner van moroccanoil.
eerst kocht ik een setje om te proberen van 75 ml flesjes. toen heb ik via een vriendin uit duitsland 2 flessen van 250 ml gekocht, en later op hq hair 500 ml flessen besteld. nu, na anderhalve maand testen laat ik mijn mening los.
op de foto staat ook nog een fles treatment, hier komt later een review over!
de blauwe fles is de shampoo, de witte de conditioner. ze kosten normaal gesproken rond de 20 euro per 250 ml. de grote 500 ml flessen die ik via hq hair besteld had, waren rond de 25 euro per stuk door een kortingsactie van meer dan 40 procent! kijk dus even goed rond voor je gaat bestellen!

als eerste de shampoo:
de beloftes in het kort op de voorkant, deze flessen waren dus duits.
-sulfaat, fosfaat en parabeenvrij
-met argan olie en keratine
-rijk aan vetzuren en proteine
-helpt beschadigd haar herstellen
mooie beloftes dus!

de ingredienten etc voor mensen die er geinteresseerd in zijn, klik voor vergroot.
de substantie van de shampoo is dik en erg geconsentreerd. je hebt niet veel nodig. het schuimt aardig goed ondanks dat er geen sulfaten inzitten. de geur van de shampoo vind ik erg unisex. sommigen zeggen mannelijk, maar dat vind ik het nog net niet. ik hou wel van dit geurtje.
het maakt mijn haar goed schoon, zacht, ruikt lekker en mijn hoofdhuid wordt niet droog. prima shampoo dus.

de conditioner:
de beloftes zijn eigenlijk precies hetzelfde als bij de shampoo:

-sulfaat, fosfaat en parabeenvrij
-met argan olie en keratine
-rijk aan vetzuren en proteine
-helpt beschadigd haar herstellen

ook hier de ingredienten, even klikken als je het lezen wilt.
de substantie is vrij dik, maar niet zo dik dat het niet goed verdeeld. het voelt echt aan als een masker. erg voedend als je het een paar minuutjes in laat werken. je haar is echt ontzettend zacht na de tijd. ook heb ik voor mijn doen weinig nodig. ik gebruik deze flessen al meer dan een hele maand en ze zijn nu pas bijna leeg. dat lijkt misschien snel, maar ik was mijn haar wel elke dag. met een inecto conditioner van 500 ml doe ik 2 weken, ter vergelijking. de geur is overigens hetzelfde als de shampoo. ik vind het lekker.

over deze producten ben ik erg te spreken, vooral de conditioner is echt ontzettend fijn! als je het proberen wilt en twijfelt, zeker doen!

1 opmerking:

  1. Maak me maar jaloers haha, ik wil het nog steeds kopen!!

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen