vrijdag 13 april 2012

moroccanoil treatment

ik doe hem er maar gelijk achteraan, het treatment van moroccanoil.
de fles, ik kreeg er een pompje bij, maar dat is niet altijd zo. ik heb een speciale versie van 125 ml, normaal is hij 100 ml. voor ongeveer 40 euro, behoorlijk duur dus!
dit is 1 pompje. best veel! ik schrok de eerste keer wel wat van de kleur. het ruikt lekker, unisex net als de shampoo en conditioner. het is een vrij dikke substantie. smeert wel makkelijk uit en verdeeld wel goed in je haar. vooral in nat haar kan je veel of weinig doen, vet wordt het bij mij niet. op droog haar doe ik altijd maar een klein beetje.
ingredienten etc. even klikken als je het lezen wilt.

werkt deze nou beter dan een goedkoop serum van de drogist? JA. ik kan alleen maar ja zeggen. dit komt omdat er ook veel voedende olie inzit, en niet alleen siliconen. die van de drogist zitten bomvol siliconen en weinig tot geen voedende olie. dat maakt zeker een groot verschil. hij is erg fijn, al is hij met een maand al bijna half leeg! of ik gebruik gewoon steeds meer, haha.

1 opmerking:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen