maandag 7 mei 2012

burt's bees honey lip balm

ik heb een hekel aan velletjes op mijn lippen, toch heb ik er vaak last van, want ik vergeet gewoon lipbalsem op te smeren. daarom zoek ik altijd naar de meest voedende lipbalsem. ik kocht er laatst 2 van burt's bees. 1 met mango en 1 met honing.
de verpakking is simpel maar wel praktisch. gewoon een stick dat werkt ook wel fijner dan een potje. ik vind toch het draaisysteem van een labello bijvoorbeeld iets fijner, maar dat is omdat deze zo'n dun randje heeft om te draaien. maar alsnog, dit is prima.
de stick is heel basic. wel iets harder dan ik gewend ben maar hij smeert wel goed. nu ik hem een tijdje heb is er wel een stukje ineens afgebroken, en niet tijdens het smeren, ineens was dit eraf! heel vreemd! maargoed, hij werkt nog wel. er zit 4,25 gram in en hij kost ongeveer 4 euro.
de ingredienten. en leuk om te weten, deze lipbalsem is 100% natuurlijk!
de lipbalsem ruikt heerlijk naar honing en verzorgd ontzettend goed! mijn lippen zijn een stuk beter sinds ik deze gebruik! jammer dat hij dus wel ineens breekt? vreemd, misschien heb ik gewoon een mislukte ofzo.


2 opmerkingen:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen