zondag 6 mei 2012

diorskin healthy glow enhancing powder 004 sunset

iedere zomer komt dior met een mooie limited edition make up lijn. ook dit jaar. ik heb een groot zwak voor dingen als bronzers, blushes en highlighters, zeker als ze in een prachtige verpakking zitten, met een geweldig printje in de poeder zelf. nouja, je kent dat wel natuurlijk! een hoog hebben hebben hebben gehalte dus. zo gedacht, zo gekocht. nouja. ik wilde alles hebben hebben hebben..
het doosje. typish dior. mooi. luxe gevoel!!
in het doosje zitten 2 fluwelen hoesjes. 1 voor om de poeder, deze is anders dan normaal! normaal is het open aan de bovenkant, nu zit er een flap omheen zoals bij een toilettasje. om de mini kabuki zit ook een hoesje. het ultieme luxe gevoel, haha.
dit is de kabuki, hier heb ik ook de poeder mee geswatched. hij is erg zacht stevig genoeg om ermee te werken en gewoon ideaal voor onderweg of op vakantie. thuis pak ik liever mijn gewone kwasten, maargoed, hij is mooi klein om mee te nemen en daarvoor werkt hij super.
en het doosje van de poeder zelf. mooi mooi mooi mooi!! hij doet me wel erg denken aan de najaarscollectie van dior van 2011. de poeder bevat 10 gram en kost 52,50 zonder korting. maar eigenlijk krijg je altijd wel korting.
mijn eerste indruk was, oei wel wat donker! maar wel mooi. voor een lichte huid zou ik hem niet als bronzer over je gezicht kwakken.
vorig jaar zat sunset er ook in, maar dan onder nummer 002, toen waren er ook maar 2 kleuren. dit keer is het 004. de verpakking is anders dan vorig jaar. wat luxer, maar daar betaal je ook voor. vorig jaar was hij rond de 45 euro. de inhoud is bij beide poeders 10 gram

de kleuren zijn hetzelfde, alleen zit er dit jaar meer van de donkerdere kleuren in. ik vind hem erg mooi, al zie je wel dat ik sunset stukken minder gebruikt heb dan de eerder getoonde aurora. aurora kan ik makkelijk als bronzer gebruiken overal. deze gebruik ik echt alleen als blush. anders is hij voor mij echt too much.
iets aan de donkere kant om als bronzer te gebruiken op mijn huid, hehe. maar als blush is hij erg mooi! dit soort kleuren vind ik bij mij beter staan dan van die koele roze kleuren! tsja. zeker met deze kleur zal ik eeuwig doen, maar ze zijn echt ontzettend mooi!

en vergeet natuurlijk niet mee doen met de winactie voor een prachtige dior poeder! klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen