zondag 13 mei 2012

nars sheer glow foundation

foundation gebruik ik regelmatig. niet zozeer omdat ik een hele slechte huid heb, nee dat valt echt wel mee, maar ik wil toch stiekem van die sproetjes af die ik heb, en zo blijft mijn blush/bronzer altijd een stuk beter zitten!
het flesje ziet er prima uit. gewoon simpel, maar wel mooi door het glas.
als je de dop eraf haalt komt er een klein dopje tevoorschijn. shit. een groot gapend gat waar je mee moet gieten dus. dat valt me altijd zo tegen he! een dure foundation en dan moet je ook nog een pompje los kopen. het flesje bevat 30 ml en kost rond de 40 euro.
de substantie is vrij vloeibaar. niet zoals water, maar wel dun.
hij smeert goed, haha
uitgesmeert! hij dekt best goed! de kleur is ook goed licht voor mijn huid.
mijn huid zonder foundation. op zich is mijn huid helemaal niet echt slecht., maarja, toch een paar vlekjes.
en met de make up. deze foundation geeft een zachte glow aan je huid. verder geeft hij gewoon een mooi effect! ik ben er wel tevreden mee, op de verpakking na. voor die prijs had er toch wel een pompje bij mogen zitten!

4 opmerkingen:

  1. Ik gebruik geen foundation maar het ziet er goed uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En nog een vraagje: wat draag je als bronzer? Het staat je heel mooi (mooie glow) ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige finish heeft deze foundation, alleen jammer dat NARS hier niet te koop is! Foundation kopen via internet is zo tricky..

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen