woensdag 6 juni 2012

favorieten mei 2012

de favorieten van mei/mij! het is alweer juni, we  hebben een hele zonnige periode gehad, en daardoor pak ik toch andere producten dan anders!
met het warmere weer ben ik voor een lichte foundation gegaan, chanel vitalumiere aqua.
als mascara heb ik bijna de hele maand estee lauder sumptuous extreme gebruikt, goede mascara. komt nog wel een review van.
ik heb weinig oogschaduw opgehad, maar als ik het droeg was het van het too faced matte eye pallete, een rustige look.
mac angel heb ik veel als lipstick opgehad, met daaronder labello lemon and olive.
als blush heb ik echt de hele maand prism van mac opgehad, naturel, maar iets een kleurtje.
ik heb weer eens de mac fluidline uit de kast gepakt en veel opgehad. hij blijft fijn.
de dior bronze spf 30 zonnebrand heb ik voor mijn gezicht gebruikt, sowieso gebruik ik die standaard, maar deze maand vooral veel, ik ben ook niet verbrand!
een lekker lichte lotion als dagcreme van chanel, erg fijn als het zo warm is!
lush big shampoo heb ik laatst opnieuw gekocht in amsterdam, het is een heerlijke shampoo.
de lady speed stick deodorant werkt geweldig, de geur was even wennen, ik vind hem nogal baby poeder achtig ruiken, maar als ik hem na het douchen aanbreng en s morgens als ik uit bed kom ruik ik de hele dag niet naar zweet.
met het warme weer ben ik gek op geurtjes met vanille of kokos. estee lauder sensuous nude heeft een heerlijke kokos twist!

dit waren alweer mijn favorieten van de maand mei! heb jij ook veel andere dingen gebruikt dan normaal met het warmere weer?


1 opmerking:

  1. Het too faced palette ziet er mooi uit. Ik gebruik nog de zelfde spullen eigenlijk. Alleen wel meer primer voor mijn oogschaduw beter te laten zitten

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen