dinsdag 12 juni 2012

shoplog juni: jeans

ik heb echt een gruwelijke hekel aan broeken kopen. nouja, het kopen is zo gebeurd, maar het passen, aargh! het zit meestal nergens naar, het is te lang, het zit te laag zodat ik niet eens kan bukken, etc... ik wacht ook altijd net zo lang tot het echt niet meer kan en ik maar 2 broeken over heb. dit keer was dat niet zo, ik  had nog 3 mooie broeken en 1 lelijke, tenminste ik vind hem best lelijk, dus ik draag hem  gewoon naar mijn werk tot hij kapot is. ik slijt met lopen en fietsen mijn broeken nogal, en zeker bij een hele dag werken gaat het best hard. daar kan ik deze broek nog wel voor aan, ik moet toch een schort om, dan zie je er bijna niks van. in ieder geval, vorige week zaterdag (2 juni, geloof ik) kocht ik 1 broek bij de leads, een broek van only, zit prima en hij is best leuk, zeker voor de prijs! overigens toen ik hem ging strijken thuis kwam er een ongelooflijke chloor lucht uit, dus voortaan was ik toch eerst even al mijn nieuw gekochte kleding! ik hoorde later die dag dat er dinsdag avond flinke uitverkoop kwam bij de da vinci jeans, toen die dinsdag ging ik eerst overdag even kijken of er iets aangeplakt stond, en jawel dus die avond even kijken, en ik scoorde 2 broeken, een twigger en een g-star.
die dinsdag middag ging ik nog even langs de only. ik liep toch in dorp, en ik had nog 2 lange zwarte tanktops nodig. ik heb al een tijdje een hele donkere jeans van de only, die maar 24,95 kostte, maar op het werk is die al behoorlijk versleten, dus die is binnenkort kapot. ik zag hem liggen op een tafel en dacht, ik koop gewoon een nieuwe. ik keek even verder op diezelfde tafel, en nu hadden ze deze broek in 3 kleuren! eerst hadden ze de lichtste niet in mijn maat, dus ging ik met 2 broeken naar huis, maar afgelopen zaterdag ben ik nog even gaan kijken en hij was er in mijn maat! dus voor die 24,95 heb ik die er maar bijgenomen, leuk kleurtje voor de zomer.
inmiddels heb ik dus gewoon 10 broeken in de kast liggen, dat is echt een wereldwonder, normaal haal ik net de 4 ofzo! haha. dit heb ik trouwens gedaan omdat ik mijn kast totaal uitgeruimd had, veel broeken waren te groot geworden omdat ik 12 kilo eraf heb. het was wel een beetje nodig. maar in 1 week tijd voor 250 euro broeken kopen heb ik volgens mij nog nooit van mijn leven gedaan, haha.

2 opmerkingen:

  1. i have the black one too

    nami

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha wat grappig. Ik koop eerlijk gezegt bijna nooit broeken, vind ze vreselijk zitten. Heb misschien met moeite 3 spijkerbroeken en 1 andere broek maar voor de rest leggings for the win

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen