zondag 10 juni 2012

shoplog juni

een kleine shoplog van deze maand!
eerst bij de action een pot zoutscrub, een deo van nivea en 2 dove douchegels.
1 keer in de zoveel tijd koop ik van alles aan tandenstokers etc om weer een flinke tijd vooruit te komen.
verder kocht ik 2 maybelline lipsticks, een lipstick van catrice, en een gelliner van essence. niet veel, maar ik verwacht nog 3 bestellingen, en ik ga voor de rest van deze maand in een no buy. ook heb ik best wel veel kleding gekocht de laatste tijd. ik ben dan ook 12 kilo kwijt, dus weer 1 van mijn doelen bereikt voor dit jaar! yay! ik wil nog wel heel graag een jeans die ik zag bij de only. ze hebben hem in 3 verschillende kleuren, en 2 van de 3 heb ik al, alleen de lichtste nog niet. waarom wil ik hem ook nog in die kleur? omdat hij maar 25 euro is. lekker cheap en hij zit heerlijk!

3 opmerkingen:

  1. proficiat met je 12k, heel knap van je! Ben benieuwd of die prodent white now de NLse versie is van de Signal white now waar ik onlangs over schreef, lijkt er toch heel erg op!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed dat je zoveel kilo's bent kwijt geraakt. Ben benieuwd naar de lipsticks :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. bedankt! :) ik denk dat de tandpasta precies hetzelfde is hoor tessa, aan de smaak te zien, en het is net als die van jou een soort gel met een streep knalblauw erin!

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen