woensdag 25 juli 2012

chanel rouge coco 18 rouge noir

chanel rouge noir, een lipstick waar ik heel erg lang over heb getwijfeld. de kleur is heel mooi, maar draagbaar? mwah dat is wat lastiger. toch heb ik hem na lang twijfelen gekocht!
het doosje, tsja ik had hem even op de foto gezet voor ik het weggegooid had!
de lipstick zelf ziet er altijd prachtig uit. ik vind het echt een hele mooie klassieke verpakking.
de kleur is erg donker, maar toch vind ik het zeker wat hebben. een lipstick bevat 3,5 gram en kost 29,50 zonder korting.
oke, we beginnen met niks!
voorzichtig 1 dun laagje, zo is hij best wel draagbaar!
ook even een foto met flits, al vind ik de kleur op de eerste foto iets beter uitkomen.
hier heb ik 2 laagjes op, de kleur is al een stuk donkerder, maar nog steeds mooi en dit is nog redelijk draagbaar.
en als je de lipstick geheel dekkend aanbrengd krijg je dit, ik vind het wel mooi voor shoots of op de catwalk, of ik er zelf mee zou durven lopen weet ik nog niet.
als je deze lipstick op de hand swatched is hij veel bruiner dan op de lippen. apart, ik heb de foto maar weggelaten omdat het anders zo ontzettend veel foto''s werden. de rouge coco lipsticks van chanel vind ik echt superfijn, heel romig maar niet te, ze smeren heerlijk, blijven behoorlijk goed zitten, drogen mijn lippen totaal niet uit en ze ruiken heel subtiel naar rozen. dit is sowieso 1 van mijn favoriete soort lipsticks, ik heb er niet voor niets 5 kleurtjes van!4 opmerkingen:

 1. Ik ga er hard over nadenken of ik deze toch ook niet aan ga schaffen, het is zo'n mooie, unieke rode kleur. En zo te zien kun je er best wat kanten mee op.. dankjewel voor je review! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is toch best draagbaar! Hij zag er erg donker uit in het begin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waaw erg donker zeg! Dat zou mij al niet staan:-o je hebt gelukkig wel mooie witte tanden voor erbij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja als je gele tanden hebt moet je dit echt niet doen! op 1 of andere manier kan ik het wel hebben, misschien door mijn donkere haar?

  BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen