maandag 23 juli 2012

the body shop online sale

een tijdje geleden heb ik in de sale van the body shop een aantal producten besteld. ik was toch best wel teleurgesteld in de body butter die mijn handen zo mooi roze maakte en ik dacht, kom op, ik ben al ruim 15 kilo kwijt, verwen jezelf eens! dus ik heb in de sale een aantal dingen uitgekozen.
een setje mini douchegels, schattig en leuk om te proberen welke ik echt lekker vind! ook een setje mini body butters, met hetzelfde idee, al heb ik de kokos al eens eerder in het klein en ook in het groot gehad, beviel goed! verder een frambozen douchegel, heerlijk zoet! een komkommer munt douchegel, normaal zou ik dit niet kiezen maar he, voor 1 euro kon ik deze erbij krijgen, dan wil ik hem wel proberen. een spiced vanilla body lotion van de kerstcollectie nog, ik heb de mini body butter, en die geur is echt heerlijk, dus toen wilde ik deze ook. ik ben ook gek op de body butters, dus ik koos er 3 uit, brazil nut, almond en wild cherry. als laatste heb ik ook nog de white musk blush eau de toilette besteld. heel lekker geurtje en voor 3 euro kon ik die niet laten staan. ik had trouwens 2 flesjes hiervan, 1 heb ik mijn moeder op haar verjaardag gegeven.

2 opmerkingen:

  1. Leuke spullen. TBS is altijd lekker en ze hebben goede sale! Ik ben zelf vooral fan van de Almond bodybutter, die ga ik ook maar weer kopen nu 'ie er weer is.

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen