zaterdag 21 juli 2012

secret summer swap 2012

yes, het is 21 juli! we mogen vandaag lekker ons secret summer pakje openmaken! dat was het eerste wat ik dacht toen ik wakker werd, niet het eerste wat ik gedaan heb, zonder lenzen zie ik niet eens waar ik het doosje open kan maken dus dat doen we eerst, vervolgens moet ik altijd als een malle plassen, maar daarna gaat toch echt die doos open!
ik heb maar even een prachtige smiley over mijn adres getekend, niet zeggen dat ik naar de kunstacademy moet, dat  is niks voor mij, sorry ik volg mijn talent niet op.
de doos ging open! wauw ik wil echt alles openscheuren!!!
alles bij elkaar! ik vind dat altijd zo leuk he, dingen openmaken terwijl je niet weet wat erin zit!
2 haarclipjes, een kaarsje, een doosje thee, leuk ik dronk echt nooit thee tot ik eens even 10 kilo wilde afvallen, toen ben ik toch wel veel thee gaan drinken, het is trouwens cupcake thee chocola mint. nog 2 zakjes thee in andere smaken, een kaartje.
een staaltje van lady million, 1 van mijn favoriete geuren! 2 maskertjes van de kruidvat, altijd goed! een lipstick van revlon, een blush van sleek, een creme sample van shiseido en een sample estee lauder foundation.
ik vond het weer een superleuk pakje! ik ben er heel blij mee. heerlijk ook zo'n vrije zaterdag, eerst je pakje opentrekken, dan even douchen en ontbijten, en daarna gelijk tijd om een artikeltje te schrijven!
4 opmerkingen:

  1. Fijn dat je het leuk vindt!! Het was ook leuk om jouw secret zonnetje te zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja ik had al het vermoeden toen ik het kaartje las dat het van jou kwam! je was de enige 'bloem' die ik kon bedenken!

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen