zaterdag 21 juli 2012

moroccanoil glimmer shine spray

ik ben gek op glans in mijn haar. ik gebruik altijd serums etc, soms een spray voor net dat beetje extra! deze van moroccanoil sprak mij wel aan, dus heb ik hem getest.
de fles is niet zo groot, er zit 100 ml in en hij kost rond de 25 euro, best wel duur.
de fles is van glas, dat maakt hem erg breekbaar, maar het voelt wel weer luxe. je moet het vanaf 25 a 30 cm afstand over je haar heen sprayen. en voorkom dat je te veel gebruikt! ik dacht eerst ach joh ik kijk wel hoeveel ik erop spray, maar het is echt ontzettend vet spul! het lijkt wel gewoon olie. als je echt een heel dun beetje over je haar sprayt heb je een mooie glans en trekt het wel in maar  heb je ook maar iets te veel dan is gelijk je hele haar heel erg vet! het kan zowel op nat als op droog haar.
als je klikt kan je de ingredienten even bekijken.
ik vind het product wel fijn maar ook weer niet, tsja je moet echt heel voorzichtig zijn met hoeveel je gebruikt, verder is de glans echt wel mooi, maar je hebt echt ontzettend snel te veel! het ruikt net als alle producten van moroccanoil erg unisex.

1 opmerking:

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen