zaterdag 28 juli 2012

kerastase oleo-relax

heerlijk, een haarserum. sowieso bevalt kerastase mij altijd wel erg goed. de elixir ultime is voor mij echt een geschenk uit de hemel, dus was ik ook wel benieuwd naar dit serum.
de fles valt lekker op! zo oranje! het is een plastic fles, wat erg handig is in de badkamer, dan kan je hem nog laten vallen. de fles bevat 125 ml en hij kost rond de 20 euro. voor kerastase valt die prijs heel erg mee! de geur is erg moeilijk te omschrijven, hij ruikt wat zoet, fruit achtig maar wat voor fruit kan ik me echt niet inbeelden. wel heel lekker!
de ingredienten, vooral veel siliconen maar ook wel verzorgende bestanddelen als olie of boter.
je kan het bijna niet zien, het serum is echt zo dun als water. ik vind het persoonlijk wel fijn, zeker voor op droog haar.
voor mij is dit serum wel fijn, mijn haar ziet er mooi uit, glanst een beetje, voelt lekker aan, is goed doorkambaar, ruikt lekker en je hebt ook niet veel nodig. ik vind dit een prima serum, al verslaat het mijn favoriet niet!


1 opmerking:

  1. Ik weet niet of ik het fijn vind als het zo dun is maar het ziet er wel fijn uit opzich

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen