donderdag 12 juli 2012

mac powder blush prism

ik ben gek op blushes, vooral naturelle kleurtjes, dan is prism misschien wel perfect... kreeg ik te horen. vanaf dat moment kreeg ik deze blush niet meer uit mijn hoofd en heb ik hem uiteindelijk gekocht.
ooit zat er nog een kartonnen doosje omheen, maargoed! de blush zelf zit in een hele simpele verpakking, strak, niet te veel poespas. deze blush bevat 6  gram en hij kost 20  euro.
het is een matte kleur, hij oogt heel erg saai, maar het staat ontzettend natuurlijk! erg mooi!
geblend - 1 goede veeg
de pigmentatie is prima. de blush past perfect bij mijn huidskleur! erg natuurlijk! het is niet voor niets de afgelopen 2 maand mijn favoriete blush geweest! sowieso hou ik heel erg van matte blushes, dit is lekker te combineren met een mooie highlighter, bij een glanzende blush moet je hier meer mee oppassen want voor je het weet ben je een discobal! prism zit in het vaste assortiment, dus je kan er nog wel even over nadenken of je deze aan wilt schaffen!


2 opmerkingen:

  1. Bij je favorieten viel hij me al op, maar nu ben ik al helemaal verliefd.. prachtig! Ben zelf ook licht van huid en hij leek me vrij donker, maar dat valt goed mee zie ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hij is echt super! ik draag hem echt bijna elke dag

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen