zaterdag 25 augustus 2012

chi silk infusions

haarserum, ik hou er van! ik test er ontzettend veel uit, en tsja stiekem kom ik iedere keer wel weer op dezelfde terug, eigenlijk.
het flesje is simpel, maar mooi straks, er zit helaas geen pompje op, maar het dopje is redelijk goed met doseren. het flesje bevat 50 ml en kost wel bijna 15 euro. aan de prijzige kant dus. maargoed, het blijft een kappersmerk.
de ingredienten, vooral veel siliconen eigenlijk, maar ook wat zijde, zoals de naam van het product al zegt. en dat merk je ook wel. je haar wordt lekker glad hoor, maar echt een verzorgende olie is het ook niet. ik vind het fijn als finishing touch maar niet om alleen als echte verzorging te gebruiken. het is niet heel erg dun, maar een iets dikker serum. gelukkig niet te dik, het verdeelt nog wel goed door je haar. ik vind hem wel fijn en maak hem wel op, maar of ik hem opnieuw koop, ik denk het niet. dit product ruikt trouwens echt heel lekker, een echte kappers geur.

1 opmerking:

  1. Ik zou het er wel voor over hebben, biosilk is ook niet goedkoop maar je doet er vaak lang mee :)

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen