vrijdag 24 augustus 2012

max factor masterpiece waterproof

ik kocht deze mascara 2 weken geleden, ik heb ooit de normale versie hiervan gehad en toen vond ik hem wel fijn, maar het resultaat vond ik iets te naturel. de max factor masterpiece max vind ik geweldig, maar die bestaat niet in waterproof, balen, ik wilde graag een waterproof mascara hebben voor het feest wat eraan zit te komen (vandaag en morgen al, maargoed toen ik hem kocht was dit de gedachte).
deze mascara kost 14,99 en bevat maar 4,5 ml. erg weinig! maar ik kocht hem toch voor de halve prijs.
de verpakking is heel mooi! goud, met een felle blauwe rand omdat deze waterproof is. ook de vorm van de mascara vind ik erg mooi, hij ziet er erg duur en luxe uit.
het is weer zo'n heeerlijk plastic ding! ze noemen het een flexibel ifx borsteltje. leuk, hij is blauw als de mascara eraf is! leuk dat ze dat bij de waterproof versie doen. de normale is geel.
de mascara belooft tot 5 keer meer sprekende ogen ten opzichte van onopgemaakte wimpers, waterproof te zijn en geen klontjes! dat is altijd mooi, als het werkt natuurlijk!
zieligheid zonder mascara....
ja, ik ben erg tevreden! mooi resultaat! wat ik ook nog een heel groot voordeel vind is, mijn wimpers blijven bij geen enkele mascara de krul van een wimperkruller vasthouden, het is binnen 10 minuten volledig weg, bij deze blijft de krul echt de hele dag zitten! waterproof? ja. onder de douche loopt het niet uit. ik heb er zelfs een speciale remover voor gekocht om mijn wimpers te behouden. deze komt zeker vaker terug!2 opmerkingen:

  1. Oh lijkt me een goede mascara dan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaaah, die is echt amazing! Ik heb daar een aantal van versleten, op dit moment heb ik de Masterpiece MAX, maar dat zijn echt de beste mascara's tot nu toe!

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen