zaterdag 18 augustus 2012

burt''s bees super shiny shampoo en conditioner

burt''s bees vind ik over het algemeen een fijn merk. lekker natuurlijk! ik heb al een flinke tijd de shampoo en conditioner getest voor glanzend haar
als eerste de shampoo. de fles is simpel, maar door het etiket ziet het er wel leuk uit.
hier alvast de ingredienten lijst. ziet er prima uit. de shampoo ruikt fris naar grapefruit, niet zoals de lijn van the body shop, die is meer zoals fanta pomelo, maar deze ruikt echt naar een verse grapefruit, of je hem net opensnijdt! mijn haar wordt er prima schoon van, ruikt lekker, schuimt aardig en is redelijk zuinig in gebruik. een prima shampoo dus.de conditioner heeft dezelfde fles, maar dan is de inhoud gewoon wit.
ook hier zien de ingredienten er goed uit! prima product! de geur is hetzelfde, een heerlijke grapefruit geur, het verdeelt goed door mijn haar, want het is vrij vloeibaar. verder maakt het mijn haar lekker wat zachter en valt het heel soepel. ook is het goed doorkambaar.
ik wilde het naast elkaar laten zien, maar ik heb het een beetje over elkaar heen gegoten, het is wat dunner dan ik gewend ben! beide producten zijn 97,2% natuurlijk. de flessen bevatten 350 ml, best wel veel, en kosten volgens mij iets minder dan 10 euro per stuk. misschien wat aan de dure kant, maar je krijgt een grote fles voor een natuurlijk product. ik zou ze denk ik wel opnieuw kopen als ik door mijn voorraadje heen ben.

3 opmerkingen:

  1. Oh, ziet er erg goed uit! Geen sulfaten, geen siliconen, bijna helemaal natuurlijk en ook nog eens fijn :) Ik ga deze onthouden voor als m'n huidige shampoostash op is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh klinkt iets voor mij, ik heb toevallig voor morgen een artikel klaar staan over de grapefruitlijn van TBS haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me een fijne shampoo! Misschien ooit eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen