vrijdag 17 augustus 2012

mac springsheen

mac springsheen is een roze/ peachy blush met een gouden glans erin. erg mooi! deze blush is een sheertone shimmer blush. er zit 6 gram in en hij kost 20 euro.
ik vind de kleur echt ontzettend mooi! een kleur die veel mensen goed zal staan.
aan de linkerkant geblend, rechts gewoon een veeg. tsja wat kan ik zeggen, prachtig toch? na een aantal jaren van alles uitgeprobeerd te hebben kies ik mac lang niet altijd als merk dat ik echt onwijs goed vind, maar de blushes zeker wel! die zijn echt geweldig! ze hebben ook prachtige kleuren. ik vind het moeilijk om te zeggen of een blush lang of niet lang blijft zitten, dit ligt namelijk heel erg aan je huid en de rest van je make up. bij mij blijven praktisch alle blushes vrij lang zitten, maar iemand met een enorm vette huid zal ik waarschijnlijk niet hebben. de blush blend ook erg makkelijk en is prima gepigmenteerd


3 opmerkingen:

  1. Aaah prachtig kleurtje zeg! Misschien is het leuk om een comparison artikel te maken tussen springsheen en peachykeen? Ze lijken volgens mij best wel op elkaar?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, amazing om te zien! Inderdaad, incredible pigmentatie, maar ook de shimmers die erin zitten zijn geweldig om te zien. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ cindy: ik zal binnenkort als ik een dagje vrij ben even al dit soort blushes eens naast elkaar zetten!

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen