zaterdag 4 augustus 2012

moroccanoil intense hydrating mask

ik ben gek op haarmaskers, ik heb deze van moroccanoil al best vaak gebruikt en bedacht me dat ik hem best wel eens kan reviewen.
het masker ziet er simpel uit. maar toch door de felle blauwe kleur ziet het er ook heel fris uit.
een pot bevat 250 ml en kost rond de 36 euro. hiervoor verwacht ik wel veel, eerlijk gezegd.
de ingredienten

de vorm van de pot is wel apart. de geur van het masker is vrij zwaar en unisex, zoals alle producten van dit merk, al had ik dat bij zo'n kleur pot niet echt verwacht.
het masker is lekker dik. het smeert lekker uit in je haar en moet 5 tot 7 minuten inwerken op nat haar. daarna goed uitspoelen. na de tijd is mijn haar heerlijk zacht en ruikt het nog wel een tijdje naar die aparte geur. ik vind het wel lekker, maar totaal geen kappersgeur! mijn haar voelt heerlijk aan, ziet er goed uit maar eerlijk is eerlijk, ik heb wel een beter masker in huis. toch staat deze denk ik wel in mijn top 5 van haarmaskers.

3 opmerkingen:

  1. Lijkt me erg fijn! Jammer dat er geen kappers geur aan zit. Dat vind ik altijd wel lekker haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er fijn uit! Maar ben eigenlijk wel benieuwd wat jouw favoriete haarmasker dan is.. sowieso ben ik wel benieuwd naar jouw haarverzorging/routine, jij hebt zo'n prachtig haar! Misschien een idee voor een artikeltje?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik doe niks bijzonders met mijn haar, maar ik wil het best een keer maken hoor. dit is mijn favoriete haarmasker http://beautyisalifestyle.blogspot.nl/2011/11/loreal-professionelle-absolut-repair.html

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen