zondag 5 augustus 2012

opgemaakt juli 2012

ik had het idee dat ik deze maand bijna niks had opgemaakt. tot ik de la opentrok om alle producten eruit te halen. ik had echt geen idee dat het toch nog redelijk wat was.
alles bij elkaar, het valt wel mee, maar ik had nog niet eens de helft verwacht!
een shampoo van rituals. ruikt erg lekker maar verder niet bijzonder, ik zou geen fullsize kopen.
een mini droogshampoo, ideaal voor noodgevallen maar ik ben nu overgestapt op een versie voor bruin haar.
conditioner van de action. niet bijzonder, maar opzich wel oke.
mijn geliefde elixir ultime, ja, dit is het 2e flesje dat ik opgemaakt heb, en ja, ik heb de 3e al in huis.
een klein tubetje 1 minuut masker van dove. ik vind hem prima, maar eigenlijk gewoon een conditioner.
scrub van de action, ik vind hem wel fijn maar er zijn echt wel betere.
een  body lotion van anna sui sui dreams parfum. ik gebruikte hem nooit omdat er glittertjes inzitten, toch heb ik hem nu opgemaakt.
deze deodorant van 8x4 is ontzettend fijn, jaren mijn favoriete geur geweest ook, maar het gas is eruit gelopen dus ik kan er niks meer mee.
2 douchegels van lush, happy hippy en it's raining men. happy hippy zou ik opnieuw kopen maar it's raining men niet. die geur vind ik niet zo lekker onder de douche. een beetje te overheersend.
ook is mijn 2e flacon lady million echt op. dit was een 50 ml flacon, maar hij blijft 1 van mijn favorieten, dus de nieuwe heb ik ook al een tijdje in huis.
de mascara van chanel, inimitable, supergoed! hij was al heel lang leeg maar ik had hem altijd nog in mijn everyday bakje staan zonder dat ik dit door had. ik heb hem nu maar eens weggedaan.
de mascara van estee lauder, sumptuous extreme is ook echt een favoriet. erg goed gewoon, maar na 3 maanden elke dag te gebruiken is hij gewoon droog en dikker geworden waardoor het niet fijn en mooi meer aanbrengt, nu gaat hij weg.
mijn geliefde lancome dagcreme hydra zen is ook weer op, ik heb al zo'n 5 potten gehad dus deze zal ik vast wel weer opnieuw gaan aanschaffen.
een foundation van maybelline, vroeger was dit echt mijn holy grail foundation. inmiddels niet meer maar hij blijft wel fijn. ik had toen hij uit het assortiment ging meerdere flesjes ingeslagen, dus dit was nog niet mijn laatste.

en dit waren de spullen die ik opgemaakt heb. niet heel veel, maar ook niet niks toch?



5 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien weer! Ik vind het toch aardig wat producten hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat zijn een hoop spulletjes! hoe lang doe je ongeveer met een 50ml parfum? ik doe er altijd zoooo lang over om een parfum op te maken. die mascara van estee lauder heb ik ook en die van mij is ook helemaal droog, maar ik heb er denk ik wel wat langer dan 3 maanden mee kunnen doen. whow, je 5e pot al van de creme van lancome. ik wil ook zo een holy grail creme :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je weer lekker veel opgemaakt! Ik hou het nooit bij, eerst wel, maar nu gooi ik de lege verpakkingen gelijk weg :P

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ow ik doe wel maanden met een flesje parfum hoor, ruim een half jaar!
    ik gooi ze allemaal in de onderste la van mijn kast, eind van de maand kijk ik wat het is en dan gooi ik het weg. vind het leuk om te zien, haha

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen