woensdag 9 januari 2013

favorieten make up 2012

en alweer de laatste favorieten van 2012. de make up!
laat ik beginnen met de gezichtsmake up

ik gebruik eigenlijk alleen een primer als ik een feestje heb, of een avondje ga stappen, maar dan pak ik altijd de make up forever hd primer, deze voel ik niet echt zitten op mijn huid. bij veel primers heb ik daarna dat de foundation niet mooi meer aanbrengt, dit is tot nu toe de enige waarbij ik gewoon een mooi egaal huidje krijg.
de make up forever hd foundation vind ik gewoon erg mooi, ook dit draag ik eigenlijk alleen op een feestje of avondje uit. deze heeft geen spf en ziet er ook op foto's erg mooi uit.
poeder gebruik ik wat vaker, dit is gewoon echt de allerbeste poeder. de structuur is zo veel fijner dan bij de meeste poeders die ik heb gebruikt.
de poeder bovenin is de mac mineralize skinfinish natural and shimmer, de shimmer kant vind ik echt een top highlighter! kan overal bij.
verder de dior pop diamond, erg mooi als highlighter ook, ben er gek op! het patroontje is al bijna weg..
links onder is een mac blush in de kleur prism. een mooie matte, zeer natuurlijke blush, perfect voor mijn huid.
de dior aurora bronzer is gewoon echt een top bronzer.
ook de bronzer van guerlain is echt een favoriet! heel mooi en heeeeel duur....
en op naar de oogmake up!
ik draag eigenlijk niet  veel oogschaduw. als ik wat pak pak ik een pallet met bruintinten, het liefst koele bruintinten. daarom koos ik voor het naked2 pallet van urban decay. ik vind naked2 nog steeds een vreselijke naam. kom op, naked was oke, maar om er gewoon een 2 achter te plakken? ik vind het een beetje jammer. achja, als de oogschaduw maar mooi is.
bovenin de deksel ligt mijn maybelline masterprecise eyeliner, anders viel die steeds op de grond, haha. tsja werkt gewoon heel snel, makkelijk, en is gewoon een hele goede eyeliner!
verder de mac fluidline in blitz&glitz, tsja ik ben gek op deze gelliner, hij werkt supergoed en blijft heel goed zitten.
en een wimperkruller van mac. de enige die op mijn ogen geen knik geeft aan mijn wimpers!
ik heb eigenlijk meerdere mascara's die ik echt heel fijn vind. chanel inimitable heb ik momenteel niet in huis, maar die is echt favoriet, helaas erg duur, daarom koop ik hem alleen in een actie.
ook de estee lauder sumptuous extreme mascara is echt te duur voor de volle prijs, maar in een aanbieding koop ik hem zeker wel opnieuw.
verder wat goedkoper vooral omdat ze laatst al 2 keer 1+1 gratis waren, mac factor masterpiece max en masterpiece waterproof! masterpiece max vind ik eigenlijk iets beter, maar de waterproof mascara houdt de krul er zo mooi in! en hij geeft ook gewoon een mooi resultaat, trouwens gebruik ik nu een andere mascara, die ook errug favoriet is, maar het is alweer 2013..
verder heb ik nog wat lip make up die ik erg mooi/fijn vind.


als eerst mijn favoriete lipstick ever, chanel 05 mademoiselle. tsja wat kan ik nog zeggen, hij is echt bijna op..
een burt's bees lipbalsem, tsja ze zijn erg fijn, meerdere geuren trouwens hoor, maar deze had ik op dat moment in de buurt liggen.
de dior lipgloss in de kleur 257, erg mooi en ze zijn zo ontzettend fijn!
sinds een maand of 2 heb ik een keer in de aanbieding rimmel nude delight gekocht, maar echt nude is hij voor mij niet, hij is iets donkerder. dat staat mij gewoon een stuk beter, ik vind echt nude gewoon ontzettend lelijk, dit is ietsje donkerder maar niet op een foute manier, tsja, ik vind hem erg mooi staan.

dit waren weer mijn favorieten van het afgelopen jaar! niet heel veel, maar wel echte favorieten!

1 opmerking:

  1. De Nude delight is inderdaad een goed draagbare nude voor veel mensen, ik gebruik hem ook regelmatig

    BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen