dinsdag 1 januari 2013

terugblik op 2012

allereerst wil ik iedereen een ontzettend gelukkig, gezond en het allerbeste voor 2013 wensen!

en dan nu 2012, het moest mijn jaar worden, dat voelde ik en dat moest ik er van maken ook. ik moest en zou het o zo mooie michael kors horloge kopen. dit deed ik, gelijk op 5 januari al. het voelde als een soort steuntje, dat alles me dit jaar zou lukken, steeds als ik het pareltje om mijn pols zag, was het een geheugensteuntje, het geheugensteuntje aan mijn 10 kilo afvallen, waardoor ik mijn horloge ook meerdere malen kleiner heb moeten laten maken, en hij is weer te groot, ach, dan maar over de trui heen tot ik weer in de buurt van de juwelier ben.
ja, mijn pareltje. en ja, die 10 kilo afvallen, ik wilde het zo graag, zo ontzettend graag dat ik er inmiddels ruim 31 kilo van gemaakt heb. mensen herkennen mij niet meer.
vroeger
nu
het enige wat niet echt veranderd is, mijn haar!
ook dat brengt mij bij het volgende, sparen! ik wilde sparen sparen sparen! tsja, ik heb wel gespaard, uiteraard, maar vele malen minder dan ik wilde, tsja, ik geef mijn meerdere keren compleet nieuwe garderobe aanschaffen maar de schuld..
ook geld brengt mij op het volgende, het rijbewijs, ik heb hem nog niet, wat ik wel wilde, maar ik ben goed op weg met lessen. of ik het een faal vind? nee, wel jammer, maar he, ik heb de stap wel gezet!
er is voor mij maar 1 faal, ik kan nog niet bedenken wat voor studie ik wil gaan doen, maar ach zolang ik gewoon kan blijven werken is er niks aan de hand!

voor 2013 heb ik niet zo heel veel doelen, maar in ieder geval op gewicht blijven. ik wil ook erg graag door de voorraad verzorgingsproducten heen. ik hoef niet van alles maar 1 stuk te hebben, maar een voorraadje minder zou wel erg prettig zijn! heb jij nog specifieke doelen voor 2013?


6 opmerkingen:

 1. Wat een transformatie Kim! Je ziet er echt goed uit. En dat rijbewijs komt wel, ik ben er ook pas laat aan begonnen en had hem pas op 21 hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dankje! Die komt zeker, dit jaar ga ik hem halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaaauw Kim!!! Wat zie jij er goed uit, wat ben je een doorzetter :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tsja doorzetten is de sleutel tot succes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben 24 en ik heb mijn rijbewijs ook niet. Ooit moet het wel maar ik wil het absoluut nog niet ;). Verder zie je er echt super goed uit, je kan echt trots op je zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankje! Ja ik wil het wel ben ook gewoon bezig, het komt vanzelf

  BeantwoordenVerwijderen

ik hoop dat jullie aardige reacties achter willen laten zonder spam naar je eigen of andere sites. zoniet zal ik zelf zo vriendelijk zijn om deze te verwijderen